ASLAN

Bir yılı aşkın bir süredir yaşamlarının Aslan’lara yüklediği sorumluluklar ve zorlayıcı değişim etkileri bu yıl 19 Nisan’dan itibaren yavaş yavaş çözülüyor ve açılma, genişleme yaşamaya başlıyorlar. Nisan ayından itibaren üzerinizdeki yüklerde bir hafifleme ve rahatlama olacak. Yıl boyunca kendinize güveninizi yenileyeceğiniz imkânlarla karşılaşacaksınız. 2007 Aslan’lar için farkındalığın artacağı, ruhsal ve bireysel gelişimin önem kazanacağı bir yıl. Hem iş hem de sosyal alanda yeni yeni atılımlar onları bekliyor. Kendi gücünü ortaya koyabilmek Aslan'ların temel hedefi olduğu için bu yıl nihayet bu imkana kavuşmaya başlayacaklar. Sıcak, çocuksu, cömert, güçlü, sevecen ve karizmatik Aslan’lar kendilerini iyi ifade ettikleri bir dünyada olmak isterler ve bu isteklerini gerçekleştiremedikçe huzursuzluk yaşarlar. 2007 yılı, güçlü yaşam arzusu, sevgi ve beğeni toplama ihtiyacı ile her zaman öne çıkmaktan hoşlanan yaratıcı Aslan’ların bu performanslarını sergileyecekleri olaylarla karşılaşacakları hareketli bir yıl. Bu yıl kendinizde hiç fark etmediğiniz yönlerinizin açığa çıktığına şahit olacaksınız. Yaşamdan zevk alabileceğiniz yeni ve geniş fırsatlar sizi bekliyor. Yaşama yeniden başlama gibi bir duygu hissetmeniz bile mümkün!Yaratıcılığınızı geliştirebileceğiniz pek çok imkân elde edebilirsiniz. Bu yıl aşk ve evlilik yaşamınızda da olumlu etkiler var. Aslan için her şey aslında bir oyundur ve kolaydır. Onun yaşamında sahnede olmak, dikkat çekmek için güçlü bir istek vardır; yaşamın her alanını bir oyun alanı gibi görmek yetisi onu sevimli ve yaratıcı kılmaktadır.Bir süredir oyun alanlarını kısıtlayan ve fazladan sorumluluklar getiren yaşamsal sahneler onların yaşama bakış açılarında değişimler getirecektir. Bir olgunlaşma dönemi yaşadılar ve egolarının kırılma noktalarını tanıdılar, kişiliklerinin zayıf yönlerini artık daha iyi biliyorlar ve bu biliş Aslan’lara 2007’de bireysel güçlerini arttırma yollarını da açacak. Duygusal ilişkilerinde gururları onları sevgiyi istemekten alıkoymamalıdır. 2007 yılında son iki yıldır yaşadıklarının genel bir sentezini yapıp bu dönemden şikayet etmek yerine sorgulamaları dürüst yaparlar ve sabırlı olurlarsa emeklerinin karşılığını fazlasıyla alırlar.
SAĞLIK
Bu yıl yaşamınıza neşe, bolluk, bereket ve genişleme geliyor. Yaratıcı konulara yönelebileceğiniz, üzerinizdeki gerginliklerden sıyrılabileceğiniz bir yıldasınız. 19 Nisan’dan sonra fiziksel enerjinizde bir yükseliş başlayacak ve Eylül ayından itibaren kendinizi özgür ve yeni başlangıçlara hazır, son derece sağlıklı ve dinamik hissedeceksiniz. Ruh ve beden sağlığınızda yeni dengeler kurabileceğiniz bir yıl bekliyor sizi.Şubat ayında sağlık konusunda daha dikkatli olmanızda yarar var. Yıl içinde genel olarak diyetinize dikkat ederseniz iyi olur. Aşırı yemek eğiliminiz baskılı dönemlerde daha da şiddetlenebilir.Bu yıl özellikle eylül ayına kadar ruhsal sağlığınız konusunda daha özenli olmaya çalışabilir, yoga-meditasyon gibi alternatif rahatlama yollarından yararlanabilirsiniz. Aşırı iş yükü ve gerginliklerin ortaya çıkabileceği dönemler olan 21 Ocak-19 Şubat ve 20 Nisan-21 Mayıs dönemleri arasında bedeninize özen gösterin. Koşmak, yürümek ve nefes egzersizleri iyi gelecektir.Ruhsal ve bedensel sağlığınızın esenliği için yaşadığınız baskılı olaylara ani tepkiler vermekten kaçının. Bulunduğunuz pozisyonu zora sokma potansiyelini bir Aslan olarak her zaman taşıdığınızı unutmayın.
AŞK
Aslanların kişisel çekicilikleri ve karizmaları vardır ve bu onların adeta bir çekim merkezi haline dönüşmelerine yol açar. Yaşama sevinçleri ve kendilerine güvenleri ile başkalarında da heves ve coşku duygusu uyandırırlar. Aşk ilişkilerinde zayıf bir eşi asla tercih etmezler, aksine böyle bir eşe ezici ve baskıcı bile davranabilirler. Bu nedenle Aslan'lar ilişkilerinde güçlü ve iddialı egolarını kontrol etmelidirler.2007 yılında aşk hayatınız ve sevgi ilişkilerinizde daha mutlu ve keyifli olabileceksiniz. Aile yaşamınızda sevinç gözüküyor. Bu yıl çocuk sahibi olmayı da isteyebilirsiniz ve bu konuda olumlu haberleriniz var. Bu yıl aşk yaşamınıza güzel sürprizler görünüyor. Bu yeni ve sizi çok etkileyen bir birliktelik olabilir. Süregelen ilişkilerinizin de yeni bir ilişki gibi canlandırıcı olacağını söyleyebiliriz. Aşkta sizi her anlamda çok daha keyifli bir yıl bekliyor. Özellikle 22 Mart-20 Nisan, 21 Mayıs- 21 Haziran, 24 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasındaki dönemlerde yaşamın pozitif yönlerini daha rahat deneyimleyecek ve ilişkilerinizde hiç tatmadığınız mutluluklar tadacaksınız. Yakın birlikteliklerde ve ilişkilerde şubat ayına dikkat edin, bu dönemde daha fazla tartışma ve düşünce anlaşmazlığı söz konusu olabilir, onları eritmenin yollarını arayın.Özellikle 21 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında ilişkilerinizde daha cesur ve yenilikçisiniz. Kendinizi çok iyi hissedeceğiniz bu dönemde yeni kişiler yeni çevreler ilişkilerinizi canlandırabilir.
İŞ
2007 yılı Aslan’lar için hayli önemli bir yıl. Büyümek için sınırlarınızı iyi tanımalısınız ve gerçekçi çözümler bulmalısınız. Farkındalığınızın artacağı, ruhsal ve bireysel gelişimin önem kazanacağı bir yıl. Hem iş hem de sosyal alanda yeni atılımlar var. 2007 size eğitim ve yeni deneyim fırsatları sunacak. Nisanda şartlar değişmeye başlıyor. Zorluklar sona eriyor. Büyük güçlerle gelen değişim etkisi ve alacağınız yeni desteklerle yükseliş söz konusu.Genel anlamda ortaklıklara, ilişkilere daha gerçekçi yaklaşmanızda yarar var.Yine aylara dönecek olursak, Mayıs ayında her alanda yeni bir süreç başlıyor. Aceleci olmamanızı özellikle tavsiye etmek isteriz. Haziran ayı Çevre ilişkilerinizde yenilenme ve yolculuklar ayınız olacak ve hareketli geçecek.Nihayet Ağustos ayı yeni bir adım ve yeni yollar için size ideal bir zaman sunuyor Aslan’lara.Ekim ayında ise yeni işbirliği fırsatları ve kazançlar var.Eylül ayından sonra ve gelecek yılları da kapsayan bir paralelde iş ve parasal konularda yeteneklerinizi geliştirdiğinizi gözlemlemeniz mümkün, gereken sabrı göstermiş olmanız size ödül olarak geri dönecek. Değişimin kapıyı en çok çaldığı burçlardan biri olarak bu kaçınılmaz süreçte başarı sabır ve uzun vadeli düşünmekten geçiyor. 2007 yılı elleri çok açık olan ve harcamayı çok seven Aslan’ları bu konuda da eğitecek ve dengeli harcamanın rahatlığını, özgüvenini kazanmalarını sağlayacak.
ÖNEMLİ TARİHLER
19 Nisan’dan itibaren genişleme yaşamaya başlayacaklar. 21 Ocak-19 Şubat ve 20 Nisan-21 Mayıs dönemleri arasında bedeninize özen gösterin. 22 Mart-20 Nisan, 24 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasındaki dönemlerde yaşamın pozitif yönlerini deneyimleme olasılıklarınız var.21 Mayıs - 21 Haziran tarihleri arasında ilişkilerinizde daha cesur ve yenilikçisiniz. Kendinizi çok iyi hissedeceğiniz bu dönemde yeni kişiler yeni çevreler ilişkilerinizi canlandırabilir.

0 yorum: