Dünyaca ÜNLÜ Psişikler

İşte Sizlere Dünya'nın Önde Gelen Psişiklerinden Kehanetler
Bu bölümümüzde sizlere, Dünyaca Ünlü Psişiklerden bazılarının özelliklerini ve kehanetlerinden bazılarını sıralamak istiyorum, Yüz yıllar önce Nostradamusla başlayan kehanetler zinciri günümüzde bile tüm hızıyla sürmektedir,işte bunlardan bazıları nasıl gerçekleştirilmiş isterseniz kısaca bir göz atıp özetleyelim ne dersiniz.?
NOSTRADAMUS: 16 yüzyılın Fransız hekimi ve astrologu Michel de Notredame,, tahminen dünyanın bilinen en iyi psişik şahsiyetidir. Onun kehanetleri, mecazlar ve anagramlarla karışık olarak Fransızca, Latince ve onun kendi gizli dilinde “Yüzyıllar” adıyla 1555’ten itibaren on cilt olarak basılmıştır. Nagazaki ve Hiroşima’ya atom bombası saldırısını, Almanya’da Nazi Partisinin yükselişini, Fransız devrimini, Başkan John F. Kennedy suikastını ve hatta dünyanın sonunu önceden bildiğine inanılmaktadır.
EILLEEN GARRET: Bir medyum ve yazar olan Eileen Garret, psişik fenomenler üstüne yapılan çalışmaları ve bu çalışmalar hakkındaki bilginin boyutlarını geliştirmek konusuyla ilgileniyordu. 1951’de Amerika’da parapsikolojik araştırmalara fon sağlayan Parapsikoloji Vakfını kurdu.
JEANNE DIXON: Yüzyılın önde gelen görücülerinden biri de Amerikalı Jeanne Diхon ’dır. Başkan Franklin D. Roosevelt ve Mahatma Gandi ’nin ölüm zamanını, Marilyn Monroe ’nun intiharını, Başkan Jack Kennedy ve kardeşi Robert’in suikastını ve insan hakları lideri Martin Luther King’in suikastını doğru olarak önceden bildirmiştir. Testler Diхon ’ın DDA ’sının insanlarınkinden çok daha fazla olduğunu göstermiştir. Yüzde 3-7’lik bir ortalamayla kıyaslandığında %90-97’lik doğruluk sağlamıştır.
EDGAR CAYCE: Transa sebep olan vizyonlarından dolayı uyuyan kahin diye bilinen Edgar Cayce şifa veren ve vizyon sahibi bir kişiydi. 1877 Mart ayında Kentucky ’de bir çiftlikte doğan Cayce, trans halindeyken 14.000 okuma yapmış ve lazerin ortaya çıkmasını, Ölü Deniz Yazmalarının keşfini, 1929’daki Wall Street borsasının iflasını, 1926’da California, Japonya ve Filipinleri vuran doğal afetleri önceden bildirmiştir.
Gece Mavisi HAKAN : Günlük hayatta Uyurken, Uyanıkken, Dokunduğunda, Algıladığında, hissettiğinde, ve gördüğünde, O da istem dışı, Translara sebep olan vizyonlarından dolayı, Paratoner ve Translater olarak adlandırılan, Gece Mavisi Hakan’ın vizyonları arasındaki okumalarda, Uyanıkken Arnold Schwardzeneger’in filmini yarım bırakacağı ve politikaya atılacağı, Türkiyedeki "17 ağustos depremini, Düşen Adana Uçağını, Irak Savaşının çıkacağını, Tsunamiyi, İran depremini, her an dünyada oluşan artcı şokların şiddetlerini, Fenerbahçenin şampıyonluklarını, Beşiktaşta başkanın kim olacağını “Yıldırım Demirören seçilmeden önce” Pervez Müşerrefe yapılan bombalı suikastleri, Türkiye deki politik arenada, AK Partinin seçileceğini, ABD de ikiz kulelerin bombalanacağı, gibi dahası burada açıklanması mümkün olmayan binlerce uluslar arası vizyon sayabiliriz...

0 yorum: