TERAZİ

Adalete olan düşkünlüğüyle tanınan Terazi burcu için her konuda öne çıkacakları, yüksek enerjileri kullanacakları aşk ve iş konusunda oldukça parlak bir yıl başlıyor . Herkese karşı iyi ve adil davranan, haksızlıklara tahammül edemeyen, dost canlısı, sosyal, insanın kendisini daha iyi anlaması için başka birine ihtiyacı olduğunu söyleyen Terazi, iyi bir konuşmacıdır. Sakin ve yumuşak konuşur. Dinleyenleri hemen etkisi altına alabilir. Önemli kararlar vermekte zorlanır. Karar aşamasında ince eleyip sık dokur. Estetik merakı vardır. Hayatındaki her şeyin güzel ve uyumlu olmasını ister. Buna partneri de dahildir. İnsan yapısı, din ve felsefe konularına düşkündür. Farklı fikirler öğrenmeyi sever. Artistik yetenekleri gelişmiştir. İyi bir ressam, müzisyen ya da modacı olabilir. 2007 yılı onun bu zarif ve estetik yönlerini, adil ve doğru karakterini yüksek evrensel enerjilerle bütünleştirmesini sağlayacak fırsatları da beraberinde getiriyor. Terazi yüksek toleransı ve evrensel ahengi tanıyan bir burçtur. Sembolündeki gibi düalitenin bir denge yarattığını ve bunun bir paradoks olmadığını çok iyi hisseder. Terazi her konunun iki yönünü de tartar. Karşıt felsefeler, karşıt seçeneklerin hepsini kabul eder. Ortayı arar ve dengeyi orada bulur. İlişkiler bu burcun kendisini geliştirdiği alanlardır. Bu alandaki stratejisi zarafettir. Terazi doğuştan zarafetle doludur. Aklı ve ruhu zıtlık yaratmadan, iki olasılığı aynı anda barındırabilir. Terazi, günlük yaşamda yol ayrımına geldiğinde seçim yapmak zorunda kalırsa kararsızlığa düşebilir. Zarafet burcu Terazi’nin öğrenmesi gereken en önemli şey; kendi özünden ödün vermeden kişisel özelliklerini yenilemek konusunda daha cesur olmaktır. Bu yıl onun öğrenim yılı. Özellikle eğitim konusunda çok yeni imkanlarla karşılaşabilir. Yurtdışı iş ve evlilik olanakları da açık görünmektedir… Terazilerin sorumluluk almaktan çekinmemeleri ve kendilerine güvenmeleri gereken bir yıl. Ortak girişimlerde kazanç gözüküyor, yeni ortaklıklar ve yabancılarla kurulacak verimli ilişkiler yılı. Bol bol seyahat olasılıkları var. Yaşamlarındaki eğlenceli ve zevkli olayları işe dönüştürme fırsatlarıyla dolu 2007 yılının bereketini mutlaka deneyimlemeleri, korkak ve çekingen davranmamaları gerekiyor.
SAĞLIK
Terazi insanı, herhangi bir dış etkiden çok kolay etkilenebilir. Yapılı bir vücuda sahip olmasına rağmen güçlü değildir. Çabuk hastalanır. Soğuk algınlığına ve bulaşıcı hastalıklara yatkın olmasının yanı sıra, tüm hastalıklara karşı dirençsizdir. Ancak bu yıl herhangi bir önemli hastalığa yakalanma riski daha düşük görünüyor.Tüm yıl boyunca zaman zaman aşırı enerjik, zaman zaman da beklenmedik derecede bitkin olabilirsiniz.6.Haziran-14.Temmuz tarihleri arasında yüksek enerjiler kullanacaksınız. Yeni adımlar için çok parlak bir dönem. Sağlık, iş ve aşk yaşamınızda parlak bir süreç gözüküyor. Eylülden itibaren daha temkinli olmanızı gerektiren bir döneme giriyorsunuz. Bu ay bazı eğer bazı kronik sağlık sorunlarınız varsa ciddi bir doktor kontrolüne girebilirsiniz. Yıl olarak şanslı bir yılda olduğunuz için sağlık dahil karşılaşacağınız her türlü zorluğun sandığınızdan daha kolay aşılacağını göreceksiniz.
AŞK
2007 yılında Terazi’lerin aşk hayatlarında doyum gözüküyor. Bekar teraziler için yaşamlarında çocuk sahibi olmak ve bir yuva kurmak isteği ön plana çıkacak. Tüm yıl boyunca duygusal ilişkilerinizde dikkatli olmanız şartıyla başarılı ve mutlusunuz. 12.Nisan-8.Mayıs tarihleri sizin için en verimli tarihler. Bu dönem size yeni çevreler, arkadaşlar ve eğitim olanakları sunuyor. Sosyal açılımlar ve artan popülerlik söz konusu. 6.Haziran-14.Temmuz: Yüksek enerjinizi aşk için de kullanacaksınız. Yeni adımlar ve yeni ilişkiler için çok parlak bir dönem. İş ve aşk yaşamınızda başlayan bu parlak sürece özen göstermenizde yarar var. Temmuz ayında karşı cinsten birisiyle tanışmanız ve onunla uyumlu bir dostluk geliştirmeniz olasıdır. Bu ilişki sadece duygusal bir ilişki olmayabilir, iş ya da dostluk ilişkisi olmakla sınırlı da kalabilir. Eylül ayı iş ve sağlık açısından temkinli olmanız gereken bir ayken duygusal ilişkileriniz sizi sevindirecek gelişmelere açıktır.
İŞ
2007 yılının Ocak ve Şubat ayları Terazi’ler için iş konusunda çok verimli aylar.4-27.Ocak tarihleri arasında yüksek mevkilerden gelebilecek fırsatlar ve gelecekle ilgili olumlu açılımlarla karşılaşabilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirme açısından bu döneme dikkat etmenizde yarar var. Ocak ayının sonuna doğru iş ve duygusal hayatınızda karşınıza birçok fırsat çıkacak. Eğer kendinize güvenerek cesur kararlar verebilirseniz, fırsatlarınızı çok güzel bir şekilde değerlendirirsiniz. Ocak ayında iş ve para konularında oldukça şanslı gözüküyorsunuz. İş yaşamınızda yeni deneyimler edinmek ve yüksek mevkilerden gelen teklifler için Ocak ayı sizin için iyi bir ay olabilir. Önemli iş görüşmeleri ve anlaşmaları yapabilir, olumlu haberler alabilirsiniz. 22.Şubat-17.Mart tarihleri arasındaki dönemde ise Terazi’lerin sorumluluk almaları halinde atacakları adımlarda yine başarı gözüküyor. İş yaşamlarında değişiklik yapmak isteyenler için yeni fırsatlar sunan bir dönem.Mart ayında eğer bağımsız çalışan bir insansanız önemli iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili ailenizin maddi desteğini elde edebilirsiniz. 12.Nisan-8.Mayıs tarihleri sizin için iş yaşamı açısından da en verimli tarihler. Bu dönem size yeni çevreler, arkadaşlar ve eğitim olanakları sunuyor. Sosyal açılımlar ve artan popülerlik söz konusu. Eğer bir sanatçı iseniz sanatınızda topluma açılmak ve popüler olmak mümkün görünüyor.6.Haziran-14.Temmuz: Yüksek enerjinizi iş için de kullanacaksınız. Yeni adımlar ve yeni ilişkiler için çok parlak bir dönem. Fiziksel olarak bazı zayıflıklarınız varsa onlardan kurtulmanız da olasıdır. Yaşınıza göre, çok uzun ve önemli bir eğitim dönemine başlayabilir ya da işinizde terfi edebilirsiniz. Bu dönem içinde özellikle gerçek ihtiyaçlarınız için bir ön çalışma yapmanız, ayrıca maddi konularla ilgili olarak etraflıca düşünmeniz sizi tersliklerden koruyacaktır.Temmuz ayında dış ilişkilerde ve özellikle otorite konumundaki kimselerle olan ilişkilerinizde başarılısınız. Umulmadık kaynaklardan iyi haberler ya da hediyeler alabilirsiniz. Yapıcı ve iyimser düşüncelere sahip olacağınız ve kendinize güveneceğiniz bir dönem.Ağustos ayı boyunca dikkatiniz iş ve para konuları üzerine odaklanabilir. İşinizin size sunacağı imkanlarda açılımlar olacaktır. Eylülden itibaren daha temkinli olmanızı gerektiren bir döneme giriyorsunuzAralık ayı da 2007yılı içinde sizin için iyi dönemlerden biridir. Bir çok konuda sıkıntılarınızdan kurtulabilir ve sallantıda kalmış olan bazı işlerinizi karara başlayabilirsiniz. Değişik konularda bazı fırsatlar çıkabilir. Bu fırsatlardan özellikle iş ve parayla ilgili olanları derhal değerlendirmelisiniz.
ÖNEMLİ GÜNLER
4-27.Ocak: Yüksek mevkilerden gelebilecek fırsatlar ve gelecekle ilgili olumlu açılımlar.22.Şubat-17.Mart: Sorumluluk almaları halinde atacakları adımlarda başarı var.12.Nisan-8.Mayıs: Yeni çevreler, arkadaşlar ve eğitim olanakları. Sosyal açılımlar ve artan popülerlik.6.Haziran-14.Temmuz: Yüksek enerji zamanı. Yeni adımlar için çok parlak bir dönem. İş ve aşk hayatlarında parlak bir süreç. Eylülden itibaren daha temkinli olmalarını gerektiren bir döneme giriyorlar.

0 yorum: