BÜYÜ ÇEŞİTLERİ

AŞK BÜYÜLERİ
Halk dilinde Muhabbet Büyüleri de denilen bir büyü çeşididir. Burada yapılanlar genellikle iyi maksatlı ve masumcadır. Kullanılan malzemeler; genellikle karşı kişiye birebir temas eden bir parça üzerinde çalışmaktır. Bundan kastımız kişinin saç, tırnak, elbise parçası, yada uzun süre kullandığı bir eşyasıdır. Bunun içindir ki bu gibi malzemelerin kaybolması gibi bir durum da böyle bir büyüden şüphelenebilirsiniz. Aslında bu malzemeler hemen hemen birçok büyünün ana mönüsüdür. Ayrıca karşı kişiye uygulamayı yedirmek, koklatmak, giydirmek, gibi muhabbet büyüleri de vardır.
İSTEMEDİĞİN YADA HAK EDEN KİŞİLERİ AYIRMAK İÇİN YAPILAN BÜYÜLER
Kişileri birbirinden ayırmak için yapılan bu büyüleri kullanmak oldukça tehlikeli ve günahtır. Diyeceksiniz ki neden yapılır. Bazen öyle olur ki iki kişi zina halindedir bunları ayırmak için, yada iki kişi bir araya gelerek fesat işler tertip etmektedirler bunları ayırmak için kullanılır. Kullanılan malzemeler genelde burada yazmak istemediğim ve siteye uygun olmayan pis malzemelerdir.
AYRILANLARI BİRLEŞTİRMEK İÇİN
Hayatın en mühim meselelerinden beri karı ve kocanın güzel geçinmesidir. Ekseriya niza ve ayrılık gibi aile saadetini bozan ve berbat eden hallerin vuku bulması durumu sıkça rastlanan hadiselerdendir. Karı-koca arasındaki dargınlığı, kırgınlığı,soğukluğu giderip aralarını ıslah etmek, düzeltmek, iyi hale getirmek için düzenlenir.
DİL BAĞLAMAK İÇİN
Çok eskilerden ve hala kullanılan hatta çok sık kullanılan bir büyü çeşididir. Özellikle gelin kaynana arasındaki dil tartışmalarını sona erdirmek için yapılır.
SEVDİĞİNİ GERİ GETİRMEK İÇİN
Evini barkını terk eden, firar edip kaçan bir kimseyi, herhangi bir sebeple kocasını yada karısını terk deden kişiyi, savuşup giden hizmetkarı, anne ve babasının haberi ve izni olmaksızın giden evladı, velhasıl geri getirilmek istenen herhangi bir kimse olduğunda yapılır yada yaptırılır.
KIZ İSTEMEK İÇİN
Bir kimseye şeriat dahilinde talip olunsa ama istediği kızı yada dul kadını akrabaları veya yakınları vermeseler yapılabilecek bazı ameliyeler vardır.
MUTLULUK BÜYÜLERİ
Uyumlu beraberlikleri olan, birbirlerini kesinlikle kırmayan, bu mutlulukları başkaları tarafından övgüyle söz edilen karı-koca ya da iki sevgilinin mutluluklarının daim kılınması için yapılır.
SEVDİĞİNİ ZİNADAN MEN ETMEK İÇİN
Eşlerden herhangi biri eşinin kendisinden başkasıyla ilişki kurmasını engellemek amacı taşıyan masum büyülerde var tabii...
RIZK İÇİN
Geçim sıkıntısından biçare olan, işleri rast gitmeyen, ticaret erbabı olup ta kar ve kisbinin fazla olması istemiyle, yapılan bazı ameliyeler vardır. Aynı zamanda bu uygulamalar talibi çıkmayan kızların çeyizleri arasına koyulduğunda kısa zamanda etkisini gösterecek ameliyelerdir.
ŞEHVET İÇİN
Bir erkek karısının ya da sevgilisinin yatakta kendisine karşı isteksiz, soğuk davranması halinde bu durumu gidermek için yapılır.
ŞİRİNLİK VE KISMET İÇİN
Yaşı geldiği ve evlenmesine bir mani olmadığı halde evlenemeyen, kısmeti bağlı , talibi çıkmayan kız-erkek yada dul insanlar için yapılan uygulamalardan oluşur.
AĞRI VE SIZILAR İÇİN
Kronikleşmiş bir çok ağrı ve sızı içinde ak büyü yapılabiliyor. Baş ağrısı, bel ağrısı, yel ağrısıda denilen gezer ağrı vs...

0 yorum: