BOĞA

Evcil, duygusal, dikkatli, güvenilir, pratik, azimli, sanatçı ruhlu, sevgiyle var olan boğaların en büyük özellikleri sabır, dinginlik ve her zaman doğal olmaktır. Yaşadığı dünyanın nimetlerinden faydalanmak, bu nimetlere sahip olmak ve kendisini güvende hissetmek boğanın temel ihtiyacıdır. Her türlü karışıklıktan kuşku duyar. Her zaman kendi sessizliğini yaşayabileceği ve sadeliğini bulabileceği ortamları arar. Boğa her zaman çevresinde güzellik ve zarafet görmek ister. Sabit bir iş, sabit bir eş ve güven veren ilişkiler ağı onu çok rahatlatır. Doğal olarak rahatlık, güvenlik ve huzur sunan her şeye ilgi duyar. Boğa doğa insanıdır mümkünse kırsal alanlarda ve yeşil doğanın içinde yaşamak ister. Yaşamın maddi özüyle ilgilenir. Sağlık, zenginlik, maddi güven ve tabiki sevgi onun için çok önemlidir. Sanatla ilgili, hayattan zevk almayı bilen, tutarlı ve pratik boğa her koşulda rahatını çok iyi bilir. Gerçekte içsel güvenden doğan huzuru aramasına rağmen, bunun dış dünyada yansıması olan, para, kariyer ve sahip olma arzusunu abartırsa; inatçı, materyalist, sahiplenici ve baskıcı birine dönüşebilir. Değişim konusunda pek de istekli olmayan Boğalar için değişim etkilerinin hem dışardan hem de içerden karşılık bulacağı hareketli bir yıla giriyoruz. Bu yıl Jüpiter'in etkisi ile öğrenmeleri gereken ders, değişime karşı esnek olup olanaklarını genişletmek için değişimi göze almak olacaktır. 2007 yılı Boğalar için hiç hoşlanmamalarına rağmen oldukça hareketli günler getirecek. Ancak çokça söylendiği gibi " Nerede hareket, orada bereket" diye düşünmeleri doğru olur. Jüpiter'in bolluk ve bereket etkileri karşısında Boğalar ilk başta biraz rahatsız da olsalar da yaşamlarına geliştirici bir dinamizm geliyor. Bu değişimleri zor anlar ya da kendilerini yenilemek için fırsatlar olarak kabul etmek ise onların bakış açılarının esneme gücüne bağlı. En büyük desteklerini yine ailelerinden ve yakın çevrelerinden alacaklar. Yıl sonuna doğru hareketli geçen yılın ardından bereket hayatlarına girmeye başlayacak.
SAĞLIK
Bu yıl Boğalar için oldukça hareketli ve iniş çıkışlı bir yıl olacağından söz ettik. Şubat ayında bedeninize daha fazla ilgi göstermelisiniz. Bol bol C Vitamini almak ve gerekli vitamin eksiklerini tamamlamak gibi. Aksi halde soğuk algınlıkları ve boğaz, boyun bölgesi rahatsızlıkları ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle 18.Mart-11.Nisan arasındaki dönemde sağlıklarına dikkat göstermeli ve gelişen olaylar karşısında dengenizi, moralinizi korumalısınız. Bu dönem içinde kaza olasılıklarına karşı tedbirli olun ! Karamsar havalara bu yıl daha dikkat edin. Vücut direnciniz çok yüksek olmayacağından moral desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacınız olacak. Boğalar bu yıl kendilerine dikkat etmezlerse duygusal baskılar neticesinde ses kısıklığı ve faranjit gibi çok da önemli olmayan problemler yaşayabilirler. Değişimin hızından ötürü kendinizi gergin ve huzursuz hissettiğiniz dönemlerde açık havada bulunmaya, yürüyüşler yapmaya, yoga ve meditasyon gibi alternatif gevşeme metotlarıyla gevşemeye özen gösterin. Sanatçı ruhunuza uygun olarak sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcı çalışmalar yapmak da zihinsel ve duygusal olarak rahatlamanızı sağlayabilir. Eğer hoşlanıyorsanız evinizin dekorasyonunu değiştirmek, hatta yeni bir eve taşınmak da iyi gelebilir yeni bir mekanda kendi kendinize bir tür ASTRANGEMENT yani Astro dekorasyonla yaşam ruhunu yakalama imkanı bularak değişimi daha rahat karşılayabilirsiniz. Hiç biri olmazsa birkaç parça eskiyi yenilemek de sizde yeni bir mekan, yeni bir ortam duygusu yaratarak rahatlamanızı sağlayabilir.
AŞK
Bu yıl sizin için Venüs'ün cazibesi Jüpiter'in desteğiyle daha parlak yansıyacak. 2007 yılı aşk açısından oldukça parlak bir yıl. Karşı cinse eşsiz ve cazip görünme potansiyeli taşıdığınızdan bu yıl aşk hayatınız oldukça yoğun geçecek. Özellikle şubat ayında kısmetleriniz var.Ocak ayında karamsar duygular içine girebilirsiniz. Endişelerinizi sevdiklerinize yansıtmamaya özen gösterin. Şubat ayında beklenmedik karşılaşmalar ve heyecan uyandıran olaylar yaşayabilirsiniz. 8.Mayıs-5.Haziran tarihleri arasında duygusal alanda rahatlama söz konusu. Yılın ilk yarısındaki duygusal huzursuzluklar ikinci yarıda yerini rahatlama ve güvene bırakıyor. Ev ve aile konularında ise sürpriz ve sizi mutlu edecek gelişmeler var.9.Ekim- 8.Kasım tarihleri arasında ise aşk konusunda, işlerde ve olanaklarda olumlu değişim fırsatlarınız var. Hedeflerinize ulaşma konusunda sizin için yükseliş trendi bu tarihlerden sonra hız kazanıyor.
İŞ
Bu yıl yapacağınız yeni atılımlar nedeniyle üzerinizde maddi baskılar hissedebilirsiniz. Tedbirli olmanız gereken bir dönemdesiniz çünkü sizin için sürekli yenilik var. 28.Ocak-21.Şubat tarihleri kısmetleri iyi değerlendirirseniz kendinize yeni yollar açabilir ve hızla ilerleyebilirsiniz. Ocak ayında Boğalar ilginç projeler yapabilir, fikirlerini özgür bir biçimde ortaya koyabilirler. Sizi destekleyen kişilerle tanışabilirsiniz. Şubat yeni projeler hazırlamak için çok uygun bir dönem. Şubat ayının ikinci yarısında, başlamış olduğunuz işlerinizin tamamlanmasında sorunlar çıkabilir. Özellikle 21 Şubattan sonra dikkat gerektiren çalışmalar yaparken tedbirli olun. Özellikle mart ve nisan aylarında olabileceklerin üzerinde büyük beklentiler içine girerek sabırsız ve tahammülsüz davranmayın. Her an değişimler olabilir.8.Mayıs-5.Haziran: Ev ve aile konularında olumlu gelişmeler. Gayrimenkul alımlarında bereketlenmeler olabilir. Kararlarınızda güvenli ve hızlı olmaya özen gösterin. Bir Boğa insanı olarak kendinizi özellikle iş ve kariyer konusunda da yenileme fırsatı ile karşı karşıya bulunuyorsunuz.6.Haziran-8.Ekim Yatırımlar ve değişimler açısından riskli bir dönemi işaret ediyor. Temmuzda iş ortamınızda sorunlar olabilir, dikkatli olun. Yılın diğer aylarında yapacağınız değişiklikler size hep kazandıracak. Bu dönemde yatırım yaparken tedbirli olmalısınız. Yanılgılara düşmek mümkün.9.Ekim- 8.Kasım:İşlerde ve olanaklarda olumlu değişim fırsatları. Bereketin artmaya başlayacağı dönem.Boğaları değişim ve yenilenme fırsatları ile dolu harika bir yıl bekliyor, klasik boğa tembelliğine kendilerini kaptırmayanları farklı bir gelecek bekliyor bile diyebiliriz.
YILIN ÖNEMLİ GÜNLERİ
28.Ocak-21.Şubat: Kısmetler var. 18.Mart-11.Nisan: Sabırlı olmaları gereken bir dönem. Maddi olanakları dikkatli değerlendirmek lazım. 8.Mayıs-5.Haziran: Duygusal alanda rahatlama. Ev ve aile konularında gelişmeler. 6.Haziran-8.Ekim: Yatırımlar ve değişimler açısından riskli bir dönem. 9.Ekim- 8.Kasım: İşlerde ve olanaklarda olumlu değişim fırsatları. Bereketin artmaya başlayacağı dönem.

0 yorum: