Rüya Tabirleri

AĞRI
Rüyada ağrı çekmek, sağlıklı, huzur ve güven içinde yaşanacağını belirtir. Ağrının dinmesi, umulmadık ve önemli bir yardımın alınacağına işarettir. Ağrı çeken bir insan veya hayvana yardım etmek girişilen işlerde başarıya ulaşılacağını belirtir.
AHCI
Bolluk, refah ve mutluluğa işaret eder. Ayrıca beklenmedik bir yolculuğu da belirtebilir.
AHİRET
Rüyada ahirete gitmek, uzun ve yararlı bir yolculuğu belirtir. Ahirette bulunmak, tüm çabalarının karşılığını alacağını büyük bir iyilik ve mutluluğa kavuşulacağını belirtir. Ahiretten kovulmak, mal, mülk bazen de can kaybına işarettir.
AHTAPOT
Rüyada ahtapot görmek, girişilecek birden fazla işte büyük başarılar elde etmeyi belirtir
AİLE
Zenginliktir.
AKARSU
Rüyada herhangi bir su akıntısı görmek, maddi kazanca işarettir.
AKİK
Sağlık ve uzun bir yaşantının işaretidir.
AKREP
Rüyada akrep görmek, kötü ve ahlaksız biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine işarettir. Akrep sokması, ağır hastalık veya ölüme işarettir. Akrep öldürmek bir kötülükten kurtulacağını belirtir.
AKSAMAK
Allah'ın nimetlerini inkar ve gizlemeye,fakir,ihtiyaçlı ve hilekar görünmeye,hayırlı olan şeyleri yok saymaya yorumlanır.Felç ve kör olduğunu görmekte böyledir.
AKTÖR
Rüyada film veya tiyatro aktörü görmek, kendisinin veya yakınının devlet veya bir kurumdan herhangi bir kazanç elde edeceğine işarettir.
AKTRİST
Rüyada aktrist görmek, maddi kayıba uğrayacağını gösterir.
ALABALIK
Rüyada alabalık ile ilgili herhangi birşey görmek, beklenmedik bir maddi veya manevi kazancı belirtir.
ALEV
Rüyada harlı bir alev görmek, önceleri kötü giden bir işin sonradan düzeleceğini gösterir. Alevle bir yerinin yanması, tıbbi bir operasyona işarettir. Yangın alevi, iyi bir haberin işaretidir.
ALIŞVERİŞ
Rüyada alşveriş yapılması, kazançlı bir döneme girildiğini belirtir.
ALTIN
Rüyada altın ile ilgili herhangi birşey görmek, maddi, manevi ve sağlık yönünden istenilen şeylerin gerçekleşeceği, çevreden iyilik ve yardım görüleceği bir döneme girildiğini gösterir.

0 yorum: